Soustředění Rychlebské stezky

Máme za sebou, myslím si, povedené soustředění v okolí Rychlebských stezek. Zázemí pro všech téměř 40 účastníků v penziónu Radost bylo báječné a rádi bychom se tam za rok vrátili. Děti a dospěláci si užívali cyklistiku po zdejších stezkách, prestižáci toužící po zpoceném dresu si přidali ještě odpolední, nebo podvečerní výjezd trailem Dr. Wiessnera a pak nádherný, dlouhý a hravý sjezd Superflow.

Počasí bylo perfektní pro sportíky, koupání v lomu jsme absolvovali pouze jednou, nechyběla bojovka, rýžování zlata, závody ve sprintu do vrchu, pyžamová párty, táborák ..... :-) Určitě máme co objevovat příště, už teď se těším a věřím, že ostatní taky.

Chtěl bych ještě poděkovat personálu penzionu Radost, kteří se o nás výborně starali a samozřejmě také všem dětem i rodičům. Bylo báječné s Vámi strávit velmi příjemný týden, děti mají můj obrovský respekt, jak bojovali na kolech, se zaťatými zuby si nechávali ošetřovat rány s pádů a znovu nasedli a makali v klopenkách. Děkuji a budu se opakovat, těším se na další akce.